lunes, 4 de julio de 2011

ENGINY_PAU-MIKI

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG "Pau-Miki" SOBRE LES ESTADES D'ENGINY A PLANOLES.



Sense fum: Dissenyar el vehicle més eficient. Creació del vehicle eficient mitjançant peces de LEGO® per després passar a fer una competició amb la resta de vehicles dels altres participants.

Ni gota:
Crear el propi anunci per estalviar aigua. Es crearà un anunci mitjançant un programa informàtic d'animació digital amb la finalitat de conscienciar tots els espectadors de que s'ha de fer un ús racional de l'aigua.

Robots a Mart:
Programa els robots per a feinejar a Mart. L'acció Robots a Mart consisteix en el disseny, la construcció i la programació de robots que tindran com a finalitat la recollida de residus al planeta Mart.

Pont de Fusta:
Construir un pont de fusta a gran escala. L'acció Pont de Fusta consisteix en la construcció d'un pont de fusta a gran escala. Es construirà un pont de fustes i cordes que permetrà travessar un petit riu.

Crispetes al sol: Es construirà una cuina solar. Un cop construïda la cuina solar es provarà el funcionament mitjançant la cocció de crispetes i així gaudir-ne gràcies a l'energia solar.

Un raig de sol: Provar el cotxe solar. L'acció Un raig de Sol consisteix en el disseny i la construcció d'un vehicle propulsat per energia solar. Mitjançant peces de LEGO® veureu com funciona aquesta energia solar.

Bufa el vent: Muntar el propi molí de vent mitjançant peces de LEGO® veureu com funciona aquesta energia eòlica.

Canal Verd PodCast: Enregistrar el propi podcast. L'acció Canal Verd PodCast consisteix en l'enregistrament d'un so relacionat amb les estades d'Enginy.

Canal Verd Foto i Vídeo: Convertir-se en fotògraf realitzant fotografies i vídeos a la flora i la fauna de l'entorn de l'alberg de Planoles i publicar-les al bloc corresponent.

Màquines per canviar el món: Es farà realitat la màquina que faci un planeta més verd. L'acció Màquines per a canviar el món consisteix en la ideació i plasmació a la realitat, mitjançant peces de LEGO®, de la màquina que serveixi per a canviar el món amb plena llibertat per a imaginar i fer realitat aquesta màquina. Un cop construïda la màquina, es passarà a utilitzar alguna de les eines que s'han vist per tal de defensar i donar a conèixer aquesta màquina, les seves virtuts i la seva finalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario